33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

כבד עוף עם בצל מזוגג בקרמל בלסמי

כבד עוף עם בצל מזוגג  בקרמל בלסמי

 לכבד יש תדמית שלילית בגלל כמות הכולסטרול שבו - 630 מ"ג ל- 100גרם ו 155 קלוריות . אלא שכבד עוף עשיר גם בחומרים מזינים וחשובים כמו ברזל, חלבון, אבץ, וויטמינים מסוימים. כבד עוף בהחלט מומלץ מפעם לפעם. לכבד טעם עשיר, מרקם קטיפתי, ומראה? מאתגר ,אז פינקתי אותו בזיגוג  קרמל בלסמי ,והרוטב העשיר התחנן לאורז או פירה ,


לבצל המזוגג ברוטב קרמל בלסמי 
2 בצלים סגולים פרוסים לטבעות
2 כפות שמן זית
3 כפות סילאן/סוכר
3 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מים
עלים מ-2 ענפי תימין 
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה

 מחממים שמן וסילאן במחבת על להבה בינונית. מניחים לסוכר להימס ולהפוך לקרמל. מוסיפים בצלים, חומץ בלסמי, מים ותימין. מנענעים את המחבת כדי לערבב ומכסים. מבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות עד שהבצלים רכים ומזוגגים. במהלך הבישול מנענעים את המחבת מדי פעם, כדי לערבב בעדינות. מתבלים במלח ופלפל שחור.

הכבדים  

500 גרם כבדים נקיים
צולים את הכבדים על מחבת פסים 2-3 דקות מכל צד עד השחמה קלה 
מכניסים לרוטב ומבשלים תוך הקפצה כשתי דקות 

אני הגשתי על מצע אורז שומי

ן
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת