00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

רצועות חזה עוף בתוספת פירה

רצועות חזה עוף בתוספת פירה

 רכיבים:

3 בצלים חצויים ופרוסים

1 גמבה קצוצה

1 חזה עוף (פרפר)

רוטב סויה (לפי הטעם)

2- כפות דבש

4 - כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף.

פלפל שחור

אופן ההכנה:

שמים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל כשהבצל נהיה שקוף מעט לשפוך את

הגמבה הקצוצה מערבבים כמעט כל הזמן…

ואז כשהבצל והגמבה מתרככים קלות (אם הוספתם פטריות וגזר אז הוסיפו אותם

עכשיו ולאחר ריכוך את העוף)

מוסיפים את רצועות העוף מערבבים מדי פעם ע"מ להפריד בין הרצועות ולבשל

אותן טוב
כשהעוף מבושל/נהיה לבן מוסיפים את הסויה (לא יותר מדי שלא יהיה מלוח) ,

דבש 
את רוטב הצ'ילי  ופלפל שחור אין צורך במלח הסויה מספיק מלוחה.

להשאיר על אש בינונית בערך כ10 דק' תוך ערבוב מדי פעם....בתאבון......

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת