00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

שבלולים ממולאים

שבלולים ממולאים

חומרים:

בצק עלים

ביצה טרופה

שומשום / פרג

למילוי:

250- גרם טחול

250- גרם כבד עוף

חצי קופסת פטריות

2- בצלים חתוכים לרצועות

פלפל שחור

מלח

כרוכום

קארי

אופן - הכנה:

מפשירים את הבצק העלים

מנקים את הכבד והטחול, שוטפים אות הפטריות ומססננים

שמים במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים את הכבד,

טחול, ופטריות וממשיכים לטגן

אחרי כמה דקות של טיגון מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עד שזה מוכן,

מכבים את האש ומצננים, וקוצצים את כול התערובת

חותכים את הבצק העלים לצורות שרוצים, ממלאים מהמילוי וסוגרים, מורחים ביצה

טרופה ושומשום, ואופים עד השחמה בתנור שחומם מראש ל 180

מעלות......בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת