00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

סדנת הכנה לקציצות עוף

05/04/2011


העוף המתבשל ולמעניק למרק החורף את טעמו הנפלא אינו נאכל אלא אם אני זו שלוקחת על עצמי את היוזמה.

אני באמת אוהבת עוף מכובס... בפעמים אחרות אני מנקה היטב את הגרונות והכנפיים, מסלקת כל פיסת עור, שומן ועצמות ומכינה מהם מעדן קציצות עוף בלי או עם תוספת תירס. במתכון שצלמתי כאן לא הוספתי תירס.

יוצאים לדרך... 

 

בשלב ראשון  הכנסתי לקערה: את העוף המפורר ושתי ביצים. (נכון צילמתי אחרי אחת בלבד... )



הוספתי בצל קצוץ ושתי פרוסות לחם שחור רטוב.




הוספתי תבלינים: גריל עוף. פפריקה מתוקה, אגוז מוסקט, כף אבקת מרק, כף שבבי תפוחי אדמה. 

  


ערבבתי הכל יחד.

  


יצרתי קציצות .

אני נוהגת להניח אותן על ניילון נקי לכסות בניילון ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות.

עצם הצינון "בצורה" של קציצה שומר עליהן שלמות ויפות בזמן הטיגון. 



לאחר שעתיים כשסיימתי קניות ושבתי לטגן , היו הקציצות מרקם אחד וכל בחומרים תפחו בהם.

טיגנתי בסיר טיגון עתיק של סבתא...



העברתי לקערית



והיגשתי חם...

את הקציצות האלו אני לא נוהגת להכניס לרוטב עגבניות ולכן אני מגישה את העגבניות המבושלות ומתובלות לצד

הקציצות ובתוספת מרק, סלט או כל אופציה שיש באותה העת. 




בתאבון. 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת