33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מעדן חזה עוף ממולא קישואים ופטריות

 מעדן חזה עוף ממולא קישואים ופטריות

  גלילות קטנות של חזה עוף עסיסי ממולא בסלט קישואים ופטריות ושרוי ברוטב עשיר של חלב קוקוס ופטריות.

                     את כל המעדן הזה הגשתי על מצע של אורז אדום .חגיגה לחך ולעיניים .

 3 פרפרי חזה עוף, חצויים לאורך ונקיים (ניתן להכין באופן דומה גם פרגיות) ומשוטחים דק. ממליחים ומפלפלים בפלפל לבן.

המילוי: מילוי של סלט קישואים ופטריות 
1 בצל קצוץ מאודה עד שקיפות עם מעט שמן
1 סלסלת פטריות שמפניון מנוקות ופרוסות 
   להוסיף לבצל ולאדות חמש דקות 
5 קישואים טריים חתוכים לקוביות 
1 כף נענע מיובשת מפוררת.
להוסיף למחבת ולאדות מכוסה על אש קטנה .
לתבל במלח ופלפל 
הסלט הזה טעים גם כשהוא קר וללא תוספות .
אבל הפעם השתמשתי בו למילוי גלילות החזה.

רוטב פטריות וחלב קוקוס
הרוטב במתכון זה הוכשר למען שומרי הכשרות (במקור הוא נעשה עם שמנת מתוקה 10% שומן)
1 בצל קטן קצוץ מאודה במעט שמן
להוסיף 
100 גר' (רבע סלסלה) פטריות שמפניון קצוצות 
3 פטריות שיטאקי שהושרו במעט מים רותחים לשעתיים לפחות. לסנן ולשמור את המים.
לאדות עד רכות .
להוסיף את המים שבהן הושרו הפטריות ולהוסיף לתערובת קופסת חלב קוקוס (לא קרם קוקוס). 
לתבל באבקת מרק פטריות  ולבשל מעט (להביא עד רתיחה ולהפסיק).

הכנת הגלילות 
לקחת את חזה העוף ולהניח על נילון נצמד
לשים בקצהו הרחב של חזה העוף כף מהמילוי, לגלגל לעטוף בנילון נצמד ולהקפיא.
לחזור על הפעולה עם כל פרוסות חזה העוף 
להקפיא לשעה לפחות.

לשמן מחבת פסים (רצוי בספרי שמן). 
לחמם את מחבת הפסים ולצלות בה את גלילי חזה העוף למספר שניות משני צדדיו.
להניח את גלילות חזה עוף ברוטב הרותח.
לבשל כחצי שעה 
הגשה:
לערום אורז אדום בתצורת גבעה, להניח עליו את גלילת החזה עוף ולצקת ממעל את רוטב הקוקוס והפטריות ולטפטפו גם בצדדי המנה.

בתיאבון.


דיאטלי 
בחלוקה ל6 מנות קלורייות למנה: 400 קלוריות,
נקודות שומרי משקל למנה:6 נקודות 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת