66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מאפינס שוקולד

בס"ד

 

מאפינס נימוחים בפה שאת האמת לומר הכינה בתי הקטנה בת חמש וחצי(בעזרתי כמובן), קלים להכנה ונטרפים בשניה. אפשר להכין את אותה העוגה בתבנית רגילה ולא בתבנית של מאפינס. בכל מצב היא לא תישאר לאורך זמן.

 אני הכנתי אותה פרווה אבל אפשר בקלות להפוך אותה לחלבית, פשוט להחליף את הקצפת צמחית בשמנת מתוקה.

המצרכים:

 

5 חלבונים

3/4 כוס סוכר

5 חלמונים

3/4 כוס שוקולית

3 כפות גדושות קקאו

3/4 כוס קמח תופח (או קמח רגיל + 1/2 חב' אבקת אפיה)

1/2 כוס שמן קנולה

 

לציפוי:

1 מיכל קצפת צמחית

100 גרם שוקולד מריר

6 כפות ממרח שוקולד השחר/עלית

 

אופן ההכנה:

 

להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.

בקערה לערבב את יתר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.

להתחיל  לשלב בין שני התערובות. להוסיף את החלבונים אל תוך תערובת החלמונים ולערבב  בתנועות עטיפה עדינות.

לשמן תבנית של מאפינס/שקעים או תבניות חד פעמיות של מאפינס.

לשפוך את התערובת עד ל- 3/4 גובה של התבנית.

לאפות בחום של 180 מעלות בערך חצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגות יוצא נקי.להוציא ולקרר.

בסיר קטן לשים את כל חומרי הציפוי ולהביא לרתיחה עדינה עד שכל השוקולד נמס. לקרר מעט.

להוציא כל מאפינס מהתבנית שלו ולשפוך עליו מעט מהציפוי. הציפוי והמאפינס צריכים להיות פושרים שניהם.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת