44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סחוג

בס"ד

 

גירסה שלי לסחוג לאוהבי החריף למיניהם. ניתן לשחק עם מידת החריפות, כל אחד לפי טעמו האישי, במידה ורוצים פחות חריף להוריד מכמות הפלפלים.

 

המצרכים:

1/4 קילו פלפל אדום יבש חריף (שאטה)
2 חב’ כוסברה
1 ראש שום
שמן
מלח
1 כפית כמון

אופן ההכנה:

1.לשטוף את הפלפלים ולקטום את הראש שלהן.
2.במעבד מזון לטחון אותם ו להוסיף את הראש שום והכוסברה.
3.להוסיף שמן עד לקבלת מרקם משחתי. להוסיף את המלח והכמון
לטעום ולתקן תיבול.
4.זהירות חריף אש.

כיוון שהכמות גדולה אני מחלקת לצנצנות ומקפיאה וכל פעם מוציאה צנצנת והיא טריה כאילו הכנתי אותה עכשיו.

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת