00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

קדירת צוואר מתוק חריף

קניתי הבייתה לפני שבועיים בערך, איזה 2 קילו צוואר בקר עם עצם ענקים באמצע.

הפשרתי את הבשר ואתמול והתחלתי בהכנות, הייצר הקרינבורי שלי ,כמעט נתתי ביס בבשר עוד לפני הבישול.


מה צריך:


סיר לבישול איטי

1.5-2 קילו בשר צוואר חתוך לקוביות והעצם.

7  תפו"א קלופים

3 בצלים

ראש של שום מקולף 

לרוטב:

5 כפות דבש

1.5 ליטר מים רותחים

כף אבקת מרק בשר

כף אבקת מרק בצל

כף פפריקה אדומה - אפשר חריפה

2 כפיות סחוג אדום

כפית טימין יבש

כמה עלי דפנה

כפית מלח

פלפל

איך מכינים:

מכיניסים את כל חומרי הרוטב לקערה ומערבבים,טועמים ומתקנים תבלון ע"פ הטעם.

את הבשר,תפו"א,שום,בצל לסיר לבישול איטי.

שופכים את הרוטב פנימה ,ערבוב קל.

מדליקים ללילה על HIGH  (התחלתי בישול בשמונה בערב)

בבוקר מערבבים ומעבירים ל - LOW עד הצהרים כשהילדים מגיעים ומתעלפים על זה.


מטורף באחריות!!!!!

התמונות לא יצאו יפות אז ויתרתי -תצטרכו לסמוך עליי שזה סופני.

 

 אין אושר גדול מזה שהבת האמצעית שלי אומרת לי:"אבא -אתה חייב להיות שף ותבשל להם בדיוק את זה" התעלפתי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת