00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

כרובית בטחינה

 

 

 

כרובית אפויה עם טחינה

תוספת טעימה.

יש  הנוהגים לטגן את הכרובית

ולאחר מכן לאפות אותה.

אני נמנעתי פה מטיגון.

 

חומרים:אין כמויות הכל לפי טעמכם

כרובית מפורקת לפרחים שטופה היטב

שמן זית/קנולה

שום כתוש טרי

מיץ מלימון טרי

מלח

תבלין "סומק" (בסוף) בערך על 1 כרובית גדולה לפזר  כ 1 כפית סומק (לא הכרחי)

טחינה מוכנה.(בסוף)

הכנה:

מרתיחים מים,ברתיחה שמים את הכרובית ומבשלים כ5-7 דקות

מסננים היטב .שמים בקערה עמוקה

מוסיפים את שאר החומרים(חוץ מהטחינה) מערבבים היטב

מכניסים לתבנית בתנור מחומם מראש לחום בינוני כ15 דקות.

מוציאים ומוסיפים מיד את הטחינה.(כמות לפי טעמכם)

מפזרים מעט סומק,אם אין לפזר פפריקה חריפה/מתוקה.

בהצלחה.

תמונות מעמק יזרעאל

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1932138

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת