00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

שעועית צהובה

אז היה מבצע - שניים במחיר אחד וזה כזה טעים, מה לא נקנה?

אז קנינו שעועית צהובה,הכנתי אותה כמו שאני אוהב והנה המתכון לפניכם.

מצרכים:

1 שקית סנפרוסט של שעועית צהובה

2 ליטר מים רותחים

כף מלח גס

5 גבעולי סלרי חתוכים

1 בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית

1 כפית שמן שומשום

100 גרם רסק עגבניות

מיץ מחצי לימון

2 כפות אבקת מרק עוף

1 כפית אבקת מרק בצל

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן

מלח/פלפל ע"פ הטעם

לפני הכל מכניסים את השעועית לתוך ליטר מים רותחים עם כף מלח להורדת החומרים המשמרים וטעמי הלואי,
הרתחה אחת ומסננים.

איך מכינים:

  • מחממים את השמן.
  • מזהיבים את הבצל.
  • מוסיפים את השום ואת גבעולי הסלרי החתוכים ונותנים לשום לקבל גוון חום.
  • מוסיפים את רסק העגבניות,ליטר מים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים פנימה את השעועית תוך ערבוב זהיר כדי לא למעוך אותה.
  • טועמים ומשפרים תבלון.
  • עוד 2 רתיחות ומכבים את האש.

תמונות לא?:

הכוכבת:


צוללת לה במיים עם המלח:


נחה לה בצד בינתיים:


הרתחת הרוטב הטעים:


מכניסים לסיר לבישול:


והנה זה מוכן בסיר:


ככה זה נראה בליל שישי בסוף,בשילוב אורז לבן,עוף והטחינה שהכנתי קודם:


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת