00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוף בטחינה וסילאן

עוף בטחינה וסילאן

 המצרכים:

6-8 חלקי עוף

3 כפות טחינה גולמית

3 שיני שום כתושות

4 כפות סילאן

2 כפות קטשופ

כף רוטב טריאקי

כף פפריקה מתוקה גדושה

מלח

פלפל

כף רוטב צ'ילי

אופן - הכנה:

 לערבב את כול החומרים למרינדה, לטעום ולשפר טעמים

להכניס את העוף למרינדה ולתת לו לנוח שעה

אחרי שעה שהעוף נח במרינדה לחמם תנור ל-180 מעלות

לכסות היטב את התבנית בנייר כסף ולאפות כשעה וחצי.

אפשר אחרי 50 דקות להפוך את חלקי העוף

ולהוריד את הנייר ולהשחים אותו

אפשר להניח בתבנית גם תפוחי אדמה....בתאבון....
..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת