55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קציצות טונה ברוטב

בס"ד

 

קציצות  מדהימות של טונה, מתבשלות לאיטן ברוטב עם גרגירי חומוס ויוצאות נימוחות וטעימות . את המתכון קיבלתי משכנה ומיד ניסיתי אותו אצלי לשבת (אחרי שראיתי כיצד התחסל אצלה), נחל גם אצלי הצלחה רבה.

 

 

המצרכים:

 

2 קופסאות טונה בשמן מסוננות מהשמן

2 ביצים

מלח, פלפל שחור

1 כפית כמון

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 חב' כוסברה קצוצה

1 בצל גדול מגורד דק

פרורי לחם כמה שנכנס

שמן לטיגון קל

 

הרוטב:

1 קופ' גרגירי חומוס משומרים

1 גמבה חתוכה לרצועות

10 עלי כוסברה שלמים עם הגבעול

6 שיני שום פרוסות

1 פלפל ירוק חריף (כל אחד לפי טעמו ליותר חריף להוסיף עוד לפחות להפחית)

1/4 כוס שמן קנולה

1 כף פפריקה מתוקה

מלח

1 חב' כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל מצרכי הקציצות, להכין קציצות קטנות שטוחות ולטגן אותם עד להזהבה.

בסיר שטוח לשים את החומוס,הגמבה,עלי הכוסברה, הפלפל החריף והשום.

להניח מעליהם את הקציצות.

בקערית לערבב שמן,פפריקה מתוקה ומלח ולשפוך על הקציצות. מעל לשפוך את הכוסברה הקצוצה.

למלות מים בסיר עד לגובה הקציצות ולהביא לרתיחה. להנמיך את הגז ולבשל ללא מכסה עד לצמצום הנוזלים בערך חצי שעה.

להכין הרבה חלות ולתבול אותן ברוטב.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת