00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ירקות חמוצים

לוקחים כמה שאוהבים מכל ירק, פורסים במנדולינה בצורת גלים לקבלת מראה נאה, או  חותכים לחתיכות ולרצועות בסכין, כל כמות שתחפצו, ובתנאי שתוכלו לערבב היטב בקערה, ואחר  כך לאחסן במקרר. אפשר לשים הכל או רק חלק מהירקות. הכל נתון להעדפותיכם האישיות. בהתאם לכמות הירקות, להקטין או להגדיל את כמות התיבול.

 4-5 גזרים קלופים 

2-4   גבעולי סלרי

 2 שומר

2 קולרבי

כרובית בינונית  מחולקת לפרחים קטנים

כרוב  בינוני פרוס לרצועות עבות

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

1 פלפל צהוב חתוך לרצועות

1 פלפל ירוק חתוך לרצועות

1 פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים ופרוס

 5-6 שיני שום טרי פרוס  

שמן קנולה

 2-3 כפות גדושות מלח גס

2-3 כוסות חומץ הדרים טבעי 5%

לערבב הירקות בקערה גדולה  ולזרות מלח גס,

לצקת שמן קנולה, שלוק נדיב,

לצקת  חומץ

לערבב ע"י הקפצת הירקות בקערה.

לכסות, ולהשאיר לשעתיים לפחות על השיש. להקפיץ מדי פעם לספיגת הטעמים. לטעום, לשפר תיבול בחומץ או מלח לפי הצורך והטעם האישי. הירקות מפרישים נוזלים, אין צורך בהוספת מים. תמיד לערבב לפני שמוציאים מנה, כדי שכל הירקות יושרו במיץ של עצמם, ובחומרי התיבול.

להעביר לצנצנת זכוכית ענקית, או קופסת פלסטיק עם מכסה תואם. לשמור במקרר כשבוע.

לנשנש סתם  (כמו שאני עושה ברגע זה ממש, כי בא לי!) או לאכול עם הארוחה. יפה צבעוני קל ומעורר תיאבון.

ט - עים!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת