55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוגת תפוזים, סולת וקוקוס של ארומה

החומרים:

1 כוס קמח רגיל

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס סולת

1 שקית סוכר וניל

1 כוס קוקוס

3/4 כוס סוכר

4 ביצים

3/4 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים


לסירופ-

1 כוס מים

3/4 כוס סוכר

מיץ מ1/2 לימון


אופן ההכנה :

1. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר.

2. לערבב חלמונים, סוכר וניל, כוס מיץ תפוזים ,3/4 כוס שמן.

3. לערבב את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, סולת וקוקוס.

4. לערבב את האבקות (3) לנוזלים (2) ולערבב היטב ידנית.

5. להוסיף לתערובת את החלבונים המוקצפים עם סוכר (1) בתנועות קיפול (ידנית).

6. לשפוך התערובת ל- 2 תבניות מאורכות (עדיף) או כל תבנית אחרת שמכילה את הכמות הנ"ל ולאפות

    בחום בינוני (180 מעלות) כ-40 דקות.

7. מרתיחים את כל חומרי הסירופ, לצמצם אותו במעט ולשפוך על העוגה, בעודה חמה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת