00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

בולונז עם אפונה

בולונז עם אפונה

חומרים:

חבילת מקרוני

קופסת אפונה

2- קופסאות רסק עגבניות

250- גרם בשר טחון

פלפל שחור

מרק עוף

כף גדושה פפריקה מתוקה

חופן צימוקים

כף צ'ילי מתוק

3- כוסות מים רותחים

1- בצל קצוץ

1- עגבניה קלופה וקצוצה

אופן - הכנה:

מכינים את המקרוני לפי הוראות יצרן

מטגנים את הבצל והעגבניה טיגון קל, מוסיפים את האפונה, הבשר, והצימוקים

וממשיכים בטיגון קל

מוסיפים את המים הרותחים ושאר התבלינים, מבשלים עד שהבשר והאפונה

מבושלים ומכבים את הגז

מוסיפים את המקרוני ומערבבים היטב.....בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת