מאושרים ביחד עם 240 בובות

בוב וליזי ג`יבינס חולקים את הבונגלו שלהם ביחד עם 240 בובות מתנפחות מרחבי כל העולם.

הזוג בוחר את שמן של ה`בחורות` וביחד, פעם בחודש יוצאים לשופינג כדי לרכוש להן בגדים חדשים, פיאות, איפור, נעליים ועוד פינוקים שעד היום עלה להם יותר מ140.000 דולר עד כה.

לבוב בן ה60, אב לשני ילדים, יש את המועדפת שלו, פאטסי. הוא אומר שלא מעניין אותו לקיים יחסי מין עם הבובות.

בובות הסיליקון יכולות לעלות כ10.000 דולר כל אחת.

ליזי, בת ה55 הוסיפה ואמרה שזה תחביב של בוב והיא חולקת איתו ביחד תשוקתו זו לבובות. "אנו נהנים מהתחפושות"..
למען השם! הם גרים בבונגלו, לאן בדיוק הם דוחסים 240 בובות בגודל בן אדם. הם קצת חיים בסרט פנטזיה, אך מצד שני לבריאות להם אם יש להם את הכסף והזמן להתעסק עם פטיש כזה.. העיקר שהם מאושרים עם כל הכוסיות שלהם!
אבל.. האם באמת הוא לא מתפתה לשגל אותן? הנאמין לו?
אולי אשתו איימה עליו שתעלה על מוקד את כל הבובות אם הוא יעז להתנות אהבה איתן.. או גרוע מכך, לשבור את אהובתו הסיליקונית על ראשו! 

-
![]() |
תגובות אחרונות
-
mb261414 הגיב ל- האשיות שלך לפי צבע העיניים
-
רודפת מכנסיים הגיב ל- סרטים אסורים
-
טל הגיב ל- סרטים אסורים
סטטיסטיקות מפורט
הוספת תגובה
14 תגובות