88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קציצות עוף ברוטב

  לצפייה בערכים תזונתיים למתכון

http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/652

מצרכים

  1. 1 קילו בשר עוף טחון  - אני טוחנת בבית לבד, אבל אפשר לקנות טחון מוכן
  2. 2 בצלים חתוכים לקוביות (חלק לעיסה של הבשר, חלק לרוטב)
  3. 1 כפית מלח
  4. 1 כפית כמון
  5. 1 כפית בהרט
  6. 1 כפית חוויאג` למרק
  7. 1 כפית אבקת מרק עוף
  8. 1 ביצה שלמה
  9. 3 כפות שמן
  10. 2 כוסות מים
  11. 3 כפות רסק עגבניות
  12. קמח מצה
  13. 2 שיני שום 

הוראות הכנה

  1. להכניס לקערה: בשר טחון, ביצה, חצי מכמות הבצל, חצי מכמות התבלינים: המלח, כמון, בהרט, אבקת מרק עוף והחוויאג` (החצי השני של התבלינים יכנסו לסיר הבישול), ולאחד את החומרים עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה, לא ללוש יותר מידי, להניח בצד ל-15 דקות.
  2. לחמם שמן במחבת, להכין כדורים בגודל ובצורה שאוהבים, לטבול במעט קמח מצה ולטגן מעט משני הצדדים. להוציא לנייר סופג.
  3. בינתיים בסיר שיכיל את כל הקציצות, לטגן את יתרת הבצל, להוסיף רסק עגבניות ומים ואת יתרת התבלינים ולהרתיח.
  4. כשרותח, להוסיף את כדורי הבשר ולסדר אותם בסיר
  5. לנענע את הסיר על מנת שהרוטב יכסה את הקציצות, אם חסר, להוסיף מעט מים.
  6. בשום אופן לא לערבב עם כף כדי שהקציצות לא יתפרקו
  7. לבשל בסיר סגור, על אש נמוכה כשלושת רבעי שעה לערך.
  8. זהו בתיאבון, להגיש עם אורז לבן, פירה, ספגטי

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת