44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מוקפץ

בס"ד

 

ארוחת צהרים/ערב מהירה ללא הרבה עבודה


מוקפץ ירקות(פרווה):

המצרכים:

1/2 חב’ נודלס
3 בצלים ירוקים
1 גמבה אדומה
2 גזרים
רבע כרוב לבן
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות שמן


אופן ההכנה:

1.מכינים את הנודלס על פי ההוראות שעל גבי האריזה (כמו מקרוני)
2.חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות בגודל של 2 ס"מ, את הגזרים לגפרורים, את הגמבות והכרוב לרצועות.
3.שמים בווק את השמן ומוסיפים את הגזר והגמבה ומערבבים כ- 5 דקות, מוסיפים את הבצל ירוק והכרוב ומטגנים עד שהם מתרככים.
4.מוסיפים את הנודלס ושמים את הסויה והצ’ילי. מערבבים עוד חמש דקות עד לכיסוי מלא של הירקות והנודלס בתערובת הרטבים ומכבים את הגז.


לגירסה בשרית:

3 חתיכות שניצל פרוסות לרצועות דקות
2 כפות קורנפלור
2 כפות סויה
2 כפות שמן
2 כפות קוניאק/יי’ן

אופן ההכנה:

1.לערבב את כל החומרים מלבד השניצל. להוסיף את השניצל ולערבב עד כיסוי מלא שלו. להשרות שעה.
2.לשים שמן בווק ולטגן את חתיכות השניצל עד לשינוי הצבע שלהן ללבן. להוציא מהווק ולהמשיך הלאה כמו בירקות ממספר 3.
3.כשהירקות מוכנים לפני הוספת הנודלס להוסיף את השניצל לירקות ואז את הנודלס והרטבים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת