00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגת שוקולד בבצק פירורים

  

אחד הדברים שהחלטתי לשנות בחיי היה נושא משלוחי המנות. שבעתי מריטואל הממתקים העוברים ממשלוח אחד לשני

מבית אחד לבית אחר. לפני שנים אימצתי את הרעיון להמיר את משלוח  המנות - בעוגות.

כל מי שאני חפצה לשלוח לו משלוח מנות מקבל ממני עוגה.

עוגת הפירורים הנפלאה הזו היא אחת מבין האופציות שאפיתי השבוע, עטפתי בצלופן חגיגי קשרתי בסרט והעברתי לחברותי. השבחים שקבלתי שכנעו אותי שכדאי להתמיד...


 


200 גרם חמאה קרה

2 ביצים 

2.5  כוסות קמח 

1 אבקת אפיה

1 כוס סוכר

סוכר וניל 2 שקיות.

1 יוגורט או שמנת

סירופ שוקולד

מעבדים במעבד מזון את החמאה, הוניל הקמח והסוכר לתערובת פירורית

מוציאים כוס פירורים ומשאירים בצד.

מוסיפים לתערובת את שאר החומרים ומערבלים לבצק אחיד.

משמנים תבנית אפיה בגודל 35X25 

מעבירים את כל התערובת לתבנית ומשטחים

מזלפים בנדיבות  סירופ שוקולד ומפזרים את כל הפירורים מעל

אופים 40 דקות לערך עד שהקיסם יוצא יבש.

חג שמח  

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת