00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת פרג

 

נשאר לי פרג  טחון טרי

הכנתי הרגע עוגת פרג ואגוזים מהירה.

 

עוגת פרג ואגוזים

חומרים2: תבניות אינגלייש קייק ,כוס מידה -250 240 סמ"ק

3 ביצים גדולות מופרדות

1 כוס קמח תופח

1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס

1 כוס פרג טחון טרי (100 גרם)

1 כוס סוכר או פחות,לפי טעמכם(חצי ישמש להקצפה)

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס שמן

1/2 כוס נוזלים: מיץ/חלב

הכנה:

מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר.

בינתיים מערבבים בקערה את הקמח עם האגוזים

מערבבים ומוסיפים את שאר החומרים.

מערבבים היטב.

מוסיפים את החלבונים  המוקצפים ומערבבים בעדינות.

יוצקים לתבניות משומנות ואופים בחום בינוני 170 מעלות בתנור

שחומם מראש  כ35-40 דקות עד שקיסם שננעץ יצא יבש.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת