00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

תפוחי אדמה מתובלים

 תפוחי אדמה אדומים מבושלים במים , שלא יהיה רך מידי. - רצוי קטנים.

לשטוף ולקרר.

בתבנית פיירקס מעט שמן זית
לחתוך את תפוחי האדמה לחצאים או רבעים (תלוי בגודלם).

 לעשות שוב סיבוב עם שמן זית מעל
ולתבל:

פפריקה  מתוקה
גריל עוף
שווארמה טורקית (תבלין מדהים)
מעט אבקת מרק 
מעט פלפל גרוס

בעיקרון כל גיוון תבלינים נותן לזה טעם מופלא
להכניס לתנור עד חצי שעה. 

ולהנות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת