00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

קציצות בקר ברוטב עגבניות טריות

 

קציצות בקר
חצי קילו בשר טחון אדום טרי. 
בצל קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
ביצה
4 פרוסות חלה ישנה רטובה וסחוטה.
תבלינים: מלח, פלפל גרוס, גריל עוף פפריקה מתוקה, מעט אגוז מוסקט.

 



מערבבת לעיסה מצננת לפחות שעה במקרר.
יוצרת קציצות ומכניסה שוב  למקרר לפחות שעה.

מטגנת בשמן עמוק.
            

       


לרוטב
חולטת 10 עגבניות קוצצת לריבועים
מטגנת בשמן זית: קוביות בצל ופלפל  ירוק אחד בקוביות.
מוסיפה את העגבניות ומבשלת בישול איטי.
מוסיפה מעט סוכר
מלח
פלפל גרוס.

כאשר הרוטב סמיך אפשר לרסק עם מעבד מזון או מיקסר ידני.
מוציאה לקופסה חצי מהכמות - שומרת בפריזר.
לחצי השני בסיר מכניסה את הקציצות 
מבשלת 5 דקות ומכבה את הסיר.

אורז לבן וסלט מעניקים לארוחה טעם של עוד..... 

בתאבון
יוצא משו משו. 


 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת