00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

ממתק קוקוס

ממתק קוקוס

חומרים:

לסירופ:
180 גרם סוכר
70 גרם מים
1 כף גלוקוזה או סירופ תירס
70 גרם פונדנט לבן (בחנויות המתמחות)

לתערובת הקוקוס:
500 גרם קוקוס 
1 כפית צבע מאכל טבעי באבקה (רצוי ורוד)

לציפוי:
300 גרם קוקוס לבן

אופן הכנה:
1. לבשל סוכר, מים וגלוקוזה עד להמסת הסוכר.
2. לקרר את הנוזל כ- 5 שעות במקרר.
3. להכניס את הפונדנט למיקסר עם וו גיטרה להתחיל לעבד עד לקבלת מרקם רך מאוד.
4. להוסיף את הנוזל ולערבב עד לקבלת תערובת סמיכה.
5. להוסיף את תערובת הקוקוס ולעבד לבצק (להקפיד לא לעבד יותר מדי). 
6. ליצור גלילים בעזרת ניילון נצמד. 
7. להניח כשעה בטמפ' החדר עד לייבוש מלא של הקוקוס. 
8. לצפות בקוקוס לבן נקי, ולחתוך באמצעות סכין....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת