33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

כרוב ממולא בחזה עוף בנוסח רומני

כרוב ממולא בחזה עוף בנוסח רומני

 המתכון הזה היה אהוב על בני משפחתי למדתי להכין אותו מחמותי ,מנה נימוחה וקלילהשל כרוב מלא באורז וחזה עוף ועם רוטב עגבניות סמיך מתקתק עם נגיעות של פלפחל שחור. אני מפחיתה בכמיות הסוכר מכינה חמוץ מתוק, וכשזה לא מיועד לילדים מוסיפה פלפל חריף.באותה הדרך בדיוק מכינים גם את הפלפל הממולא.

1 כרוב שטוח
שאני חותכת את הלב הקשה ממרכז הכרוב ומאדה עטוף בניילון במיקרו כ5-10 דקות תלויי בגודל , מקררת ומפרידה את העלים , חתכת מעט מהחלק הקשה שבעלה הכרוב. 

למלית
1/2 קג בשר חזה עוף או הודו (אפשר בקר אבל אז הטעם והמרקם שונה)
2 בצלים גדולים קצוצים גס ומטוגנים 
לטחון יחד אפשר במעבד מזון .

1 כוס אורז מלא מבושל על דנטה 

בקערה לערבב
3 כפות רכז עגבניות(28-30)(קופסה שלמה לכל התבשיל)
האורז 
תערובת הבשר טחון
½-¼ כוס מים 
מלח פלפל כפית סוכר או תחליף.

למלא את עלי הכרוב לסדר בצפיפות בסיר כאשר את תחתית הסיר ריפדנו ברצועות כרוב ,
לערבב בקערה ליטר מים פושרים ,מלח, פלפל, סוכר או תחליף, והנותר מקופסת רסק העגבניות .
לצקת על הכרוב ולהוסיף מים עד כיסויי הכרוב .
לבשל על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים .להוסיף מים במידת הצורך, 
לתקן תיבול ברבע השעה האחרונה.



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת