00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

טימבאלו - מקלובה איטלקית

המנה הזו של הפסטה שונה לחלוטין מכל מה שמכירים.

למה מקלובה ? ובכן פירוש השם מקלובה הוא הפוכה. המאכל הזה נעשה ונאפה בכלי עגול ולאחר מכן הופכים אותו בדיוק כמו המקלובה. כיוון שזה מאכל איטלקי הרי המרכיבים איטלקיים - פסטה, עלי לזניה, רגו, רוטב בשמל, פרמזן. מספיק לא ??

נשמע מסובך אבל לא נורא, כשמחפשים מנה יפה, חגיגית וטעימה טורחים מעט.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2011/03/12/%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%95-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%AA/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת