00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד...

נרשמים לבלוג
  • נרשמים לעדכונים ונשארים מעודכנים קוביה בצד..

מג`דרה פולנית בתוספת שניצל דק בתיבול מזרחי של טבעול

בתור פולניה, לקחתי על עצמי אתגר גדול להכין מג'דרה בנוסח מזרחי.

 

לקחתי מתכון אשר קבלתי מטבעול, הוספתי טצ פולני, וזה מה שיצא.

למה "מג'דרה פולנית" - כי המרקם יצא כמו דייסה - קשה - אבל מאוד טעים וילדים, שלא אוהבים בדרך כלל דברים בריאים, זללו בכייף.

 למג'דרה פולנית:

 המצרכים הנדרשים:

2 כוסות עדשים ירוקות מושרות שעה (או כל הלילה אם זה מגדרה פולנית

2 כוסות אורז שטוף ומושרה במיים כל הלילה (או יותר אם זה מגדרה פולנית)

 

2 בצלים קצוצים דק

מלח, פלפל, 2 כפות מרק עוף אינסטנט

 כף כורוכום

מיים שמכסים את המצרך

3 כפות שמן

2-3 שניצלים דקים בתיבול מזרחי

אופן הכנה:

1. להרתיח את העדשים עד שיתרככו והמיים יתאדן

2. לטגן את הבצל הקצוץ דק בשמן עד שהוא מקבל גוון זהוב, להוסיף אותו לעדשים ולתבל ממרק אינסטנט, מלח, פלפל, וכורוכום.

3.להוסיף את האורז ו2 כוסות מיים

4. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה בסיר מכוסה 20 דקות, מידי פעם לערבב עם כף.

הצעת הגשה:

למלא צלחת במג'דרה,ועליה להניח את השניצל (שיסתיר כמעט לחלוטין את המג'דרה), בצד הצלחת לקשט בעיכולי מלפפון, פרחי עגבניות, ורצעות בצל ירוק ומעל שניצל קצת קטשופ.

אין איד שלא יההנה ממנה גם הקטנים וגם הגדולים.

בתאבון

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל juli1974 אלא אם צויין אחרת