00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פרוסות בשר ביין

פרוסות בשר ביין

חומרים:

בשר מספר 8

קופסא קטנה רסק עגבניות

פלפל שחור (לפי הטעם)

כמון (לפי הטעם)

מלח (לפי הטעם)

בצל קצוץ

קופסא פיטריות

תבלין גריל עוף (לפי הטעם)

 כוס יין אדום

 מים (לפי הצורך)

פפריקה

זיתים (לפי הטעם)

אופן - הכנה:

מרתיחים את הבשר עד שהוא מתרכך, מוציאים את הבשר ופורסים לפרוסות.

מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את הפיטריות והזיתים ונותנים להם טיגון קל,

בקערה שמים את התבלינים, רסק עגבניות, יין, מים, ומערבבים היטב את

החומרים, ושופכים חצי מכמות הרוטב לתוך הסיר,

מוסיפים את פרוסות הבשר ומוסיפים את כמות הרוטב שנותר לסיר, ומבשלים על

אש נמוכה כ 10 דקות בערך.....בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת