00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

גרנולה ביתית

 

רוצים לדעת איך הכנתי את הגרנולה הזאת?

600 גרם קוואקר גס (לא אינסנטנט)
חופן אגוזי מלך
חופן שקדים
חופן קשיו
כף קוקוס (לא חובה)
חופן גרעיני חמניה
חופן גרעיני דלעת.
כוס דבש
חצי כוס שמן.
(מתקבלת כמות של כ12 כוסות גרנולה)


קצצתי את האגוזים,השקדים והקשיו ,
חיממתי דבש ושמן בסיר.
עירבבתי את כל שאר המוצרים בתבנית, ושפכתי מלמעלה את הדבש והשמן והמשכתי לערבב.

הכנסתי לתנור על 160 מעלות חצי שעה, וכל כמה דק' ערבבתי היטב.

כשהתקרר הוספתי חבילת צימוקים לבנים.

 

כל התוספות הן בגדר "רשות" רק השיבולת שועל והדבש הם חובה.

אפשר כמובן לגוון עם פירות יבשים, אגוזים נוספים ועוד.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת