00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של ליאת

עוגת ביסקוויטים שונה מהרגיל

כל כך הרבה אפשרויות יש בעוגות ביסקוויטים

למדתי עוגה שאני מאמינה שאין הרבה שמכירים את העוגה.

עוגה שחמתי היתה עושה קבוע

קצת עבודה אך התוצאה יוצאת טעימה ויפה

 

מצרכים:

חבילה שוקולד בישול

6 כפות חלב

1 מרגרינה גולדנבד עם חלב עם הפס הזהב

2 ביצים מופרדות

1/4 כוס סוכר

קצת רום או תמצית רום (עדיף רום)

פתי בר לבן  חבילה שלמה או קצת יותר.

חלב לטבילה

 

הכנה:

1. בסיר קטן שמים שוקולד בישול ו 6 כפות חלב להמיס עד לתערובת אחידה.

2. להוציא מהגז ולהוסיף את המרגרינה ולערבב היטב עד להמסתה ולתערובת אחידה.

3. לאחר שהתערובת התקררה להוסיף 2 חלמונים ולערבב היטב.

4. מקציפים את 2 החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף חזק ויציב.

5. לתערובת השוקולד להוסיף קצת רום (אם לא אוהבים לא חייבים) ואז להוסיף את הקצף הלבן לתערובת של השוקולד בתנועות קיפוליות עד לתערובת אחידה ושמים במקרר.

(לא לשכוח להשאיר מהתערובת לציפוי הביסקוויטים לכן לפי הכמות תדעו כמה ביסקוויטים לשים בערך חבילה.)

6. לוקחים על מגש צר וארוך להגשה וטובלים את הפתי בר וטובלים בחלב כל ביסקוויט למרוח את מתערובת השוקולד להעמיד אותם לרוחב בתור אחד אחרי השני תוך כדי שמורחים שוקולד בצד אחד ומצמידים אחד לשני.

7. לאחר שהביסקוויטים עומדים לרוחב בתור לכסות את תערובת השוקולד שנשארה ולכסות את הביסקוויטים
 כציפוי לשים במקרר לשעה שעתיים.

8. מומלץ לחתוך את העוגה לפרוסות באלכסון על מנת לראות את הדוגמא של העוגה.

 

בתאבון טעים בטירוף

כדי לנסות מבטיחה תנסו פעם אחת תרצו לעשות את העוגה גם פעם שניה.

בהצלחה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לירוןמתן אלא אם צויין אחרת