55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוגיות (כרוכיות) תמרים

 

המצרכים:

4 כוסות קמח

250 גר` מרגרינה בטעם חמאה

חצי כוס מים

1 אב` אפיה

2 שקיות סוכר וניל

למילוי:

חב` מחית תמרים למילוי

2 כפות אב` קינמון

אופציה:

ממרח שוקולד

הכנה:

לחמם תנור ל - 180 מעלות.

ללוש את כל חומרי הבצק יחד. (הבצק לא צריך להיו דביק, אם כן, יש להוסיף קמח)

לחלק את הבצק ל-5 חלקים ולרדד כל חלק למלבן ברוחב של כ - 15 סמ`

למרוח על כל חלק מחית תמרים ולבזוק קינמון מעל.

 

  ולגלגל לרולדה.

ניתן כמובן, להחליף את מחית התמרים בממרח שוקולד.

לפרוס פרוסות בעובי של 1 סמ` ולסדר בתבנית עם נייר אפיה.

לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

בתום האפיה, בעודן חמות, לבזוק אבקת סוכר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת