00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת פרג

 

 

עוגת פרג ושוקולד

עוגת פרג שוקולד עסיסית ,חגיגה לאוהבי הפרג

עוגה מאוד טעימה.

אני לא הכנתי ציפוי,העוגה עשירה בטעמה

גם ללא הציפוי.

מקור אתר מתכונים של פירגה:

http://www.pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-פרג/עוגת-פרג-שוקולדה-עסיסית

 

חומרים:
כוס מידה 200 סמ"ק

200 גרם שוקולד מריר מומס  
100 גרם חמאה או מרגרינה מזולה
 2 וחצי  כוסות פרג טרי טחון (קונים במעדניה או בחנות תבלינים ומבקשים שיטחנו על המקום)
2 כפות סילאן
6 ביצים מופרדות מס'1  
1 כוס סוכר
1 כוס אגוזים גרוסים גס
חצי כוס  פירורי לחם
ציפוי:
חצי מיכל שמנת מתוקה(125 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
 
אופן הכנה :
להקציף 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף נוקשה
לערבב בקערה :
6 חלמונים
200 גרם שוקולד מומס
100 גרם מרגרינה רכה – או חמאה
 פרג טרי שנטחן במעדניה
חצי כוס סוכר שנשאר
2 כפות סילאן
כוס אגוזים גרוסים
פירורי לחם
להוסיף למיקסר ולערבל לאט מאד עם החלבונים המוקצפים.
לצקת לתבנית משומנת עגולה מספר  24.
אפיה בחום 175 מעלות בתנור שחומם מראש כ-40 דקות. (תלוי בתנור)
בודקים בעזרת קיסם עץ.
מיד כשהעוגה חמה יוצקים ציפוי:
מרתיחים חצי מיכל שמנת מתוקה וסוגרים להבה.
מוסיפים 100 גרם שוקולד מריר ומשהים חצי דקה.
בוחשים ויוצקים חם על העוגה.
שומרים במקרר.
 
יום נפלא.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת