00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוף מתקתק

 עוף מתקתק

מצרכים:

עוף שלם

כוס וחצי קטשופ

רבע כוס סויה

רבע כוס דבש

חצי כוס מרק עוף

אופן ההכנה:

1. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב מכניסים את העוף לקערה

ומצפים אותו ברוטב. אם יש זמן – מכסים בניילון ומשהים במקרר לילה. אם אין זמן

– ממשיכים ללא ההשריה.

2. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות חצי שעה.

3.מסירים את נייר האלומיניום, מברישים את העוף מהרוטב שבתבנית ואופים ללא

הכיסוי עוד חצי שעה, עד שהעוף משחים...תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת