00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

אטריות ברוטב של "ברק"




עוד פתרון מהיר לארוחת צהריים.

בעוד המים רותחים ואני שואלת "מה תעדיף?"  פסטה ברוטב סלט מטבוחה [מוכנה שלצ'ילי רפי כהן] במיקרו עם גבינה צהובה מעל?

או אטריות עם מרק עוף?

"אטרית עם רוטב ברק". 

"רוטב ברק| - זה רוטב שלימד אותנו הבחור שעשה עבודות גבס אצלנו בבית והתגלה כשף. הרוטב כולל תיבול

אסייתי :רוטב  צ'ילי, שום, טיפה סויה וגם מעט קייג'ן.

אז שמחתי על הקלות. ותוך מספר דקות היתה צלחת של אטריות ברוטב ברק, באילתור מהיר.

אחרי שהאטריות בושלו, שפכתי מעט שמן ורוטב צ'ילי לסיר, הוספתי את האטריות, ערבוב אחד,

תוספת של כמה טיפות סויה ומעט מלח. ויצא טעים טעים!


מי אמר שצריך לעבוד כל כך קשה במטבח? 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת