77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

גליליות ממולאות קרם

07/03/2011

 

 מצרכים

1.    1 חבילה של גליליות - את הגליליות משיגים בכל סופר

                            בתמונה האריזה של הגליליות

 2.   1 שמנת מתוקה

3.    1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

4.    4 כפות סוכר

5.    1/4 כוס חלב

הוראות הכנה:

1.   להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב וסוכר לקצפת אחידה

2.  להכניס לשקית זילוף ולמלא את הגליליות

וזהו, הגליליות מוכנות לאכילה

מצרפת קישור לערכים תזונתיים

http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/657

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת