00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פרצופיצה

פרצופיצה

  (לפיצה עגולה ממוצעת גודל תבנית 28-30 בערך) 

חומרים לבצק:
2 כוסות קמח
כפית מלח שטוחה
2 כפות שמן זית
15 גרם שמרית
3/4 כוס מים פושרים
מילוי:
5 עגבניות בינונית מקולפות וחתוכות
3 שיני שום
מעט בזיליקום טרי / או 3-4 קוביות קפואות
מעט מלח
פלפל שחור
2-3 כפות שמן זית
כף רסק עגבניות
ציפוי:
גבינת עמק מגורדת+מוצרלה
זיתים ירוקים חתוכים
אופן הכנת הבצק: ללוש היטב את חומרי הבצק ולכסות להתפחה, לאחר ההתפחה ללוש שוב ולהניח להתפחה שנייה (מומלץ).
אופן הכנת המילוי: להוסיף לסיר את העגבניות השום והבזיליקום, לבשל עם מכסה ומדי פעם לפתוח ולרסק עם מזלג, לאחר מכן  להוסיף את רסק, מלח, פלפל והשמן זית, לבשל עוד מס' דקות ולצנן.
אופן ההכנה:
 לשמן תבנית היטב, לרדד את הבצק על משטח מקומח היטב לעיגול בגודל התבנית להניח על התבנית,
למרוח את הרוטב להוסיף זיתים חתוכים ותערובת הגבינות להכניס לתנור שחומם מראש לאפות כמה שיותר קרוב לריצפת התנור עד שהבצק מקבל
צבע חום בהיר. ....תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת