00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

שושני תפו"א אפויים

 שושני תפו"א אפויים

מרכיבים: 

4
כוסות מחית תפו"א 

6- חלמונים

 50 גר'-  מחמאה

 מלח לפי הטעם

 פלפל לבן  לפי הטעם

 -3 כפות פטרוזיליה או כל עשב טיבול קצוץ דק.

 3 כפות בצל קצוץ דק מטוגן .

2 - כפיות כורכום

אופן - הכנה:

מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה משומן קלות בתבנית תנור

בקערה מערבבים את מחית תפו"א  עם המחמאה והמלח, טועמים ומתקנים

תיבול לפי הטעם

טורפים מעט את החלמונים ומוסיפים לקערה, מערבבים היטב, זה הזמן להוסיף

את התוספות לגיוון מטה

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר (פיה) כוכבי בקוטר 12-14 מ"מ או

שקית ניילון חזקה שקוטמים את קצה, מזלפים שושנים על נייר האפיה בקוטר 5-8

ס"מ

אופים כ-20 דקות או עד להשחמה קלה, מוציאים ומגישים.....בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת