33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

גלילי דג סול במילויי חובזה אפוי עם טחינה

גלילי דג סול במילויי חובזה אפוי עם טחינה

דג סול במילוי מנגולד/ תרד/חובזה  זו מנה שאני מכינה כבר שנים עם רוטב שמנת ושום ,אבל הפעם בגלל אילוצי דיאטה חפשתי תחליף לשמנת וגם רציתי מנה שהיא פרווה חשבתי על רוטב איולי, או מונייר , שניהם נפסלו בגלל מגבלות הסועדים, חשבתי כיצד לאפות את הדג מבלי ליבשו, ואז עיניי קלטו את הטחינה המלאה שרכשתי, בליבי חשבתי מה יכול להיות רע? סינייה אני מכינה עם טחינה ..אמרח שכבה דקה של טחינה חמצמצה על הדג .ואכן הדג הזה קצר תשבוחות רמות והוכתר למנת גורמה  ..
למתכון

http://taly60.blogspot.co.il/2012/08/blog-post_23.html

בתאבון
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת