33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

גלילי עלי ארוז במילית תפוחי עץ מקורמלים בסילאן

 גלילי עלי ארוז במילית תפוחי עץ מקורמלים בסילאן

קינוח טעים ללא גלוטן וללא סוכר שהוכן לבקשת חברתי סמאדי שגמלה אותי מגלוטן וסוכרים ,והיא גם אלופה בגמילה מעישון

5 תפוחי עץ קלופים וחתוכים 
½ כוס סילאן/ לחלופין 10 שקיות סטיוויה או ½ כוס כמו סוכר 
1 כפית קינמון 
לבשל במחבת עד ריכוך ולקרר.(למילית ,ניתן להוסיף שקדים, אגוזים,צימורים)
10-12 עלי אורז

להשרות את העלים בתוך תבנית עם מים ,כל פעם עלה אחד ,


להניח על מגבת את העלה ובתבנית להניח עלה שני לטבילה.


לשים כף גדושה מהמילית, ולגלגל לרולדה 

לסגור בסיסבוב את הקצוות.

להניח בתבנית על נייר אפיה משומן 


למרוח מעל סילאן ,ולאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שזה זהוב וקרספי .

בתאבון 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת