00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Con DeLight

קוד חופשי

למעוניינים להירשם לעדכונים בפייסבוק,
לחצו כאן.

הבלוג עבר כתובת ומעכשיו תוכלו למצוא את כל העדכונים בבלוג החדש ולהירשם בו לקבלת עדכונים,
לבלוג לחצו כאן.

קוביית קוד חופשי

לקראת פורים - אדנית פרחים

בס"ד

חשבתי שזה יכול להיות רעיון נחמד להכין עוגה בצורת אדנית ולמלא במתוקים. חשבתי,הכנתי ולדעתי התוצאה יצאה ממש נחמדה.

 

 

המרכיבים:

2 תבניות אינגליש קייק ל-2 אדניות

לעוגה - לקוח מאתר "הלול":

2 כוסות מים רותחים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2-3 כפיות רום, או ליקר שוקולד (ויתרתי)
5 כפות אבקת קקאו (לא מומתק)
1 כפית סודה לשתייה
2 ביצים

לקישוטים:

שיפודי עץ

סוכריות גומי

עדשים ושלל מתוקים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים יחד ואת כל החומרים הרטובים יחד. מערבבים את שתי התערובות יחדיו ומעבירים לתבניות אינגליש קייק משומנות. אופים בחום של 150 מעלות כ-40 דקות.

בתום האפייה, מוציאים את העוגות מהתנור ומניחים להן להתקרר. מוציאים מהעוגה 4 מרובעים באמצעות כף עד שמגיעים כמעט לקרקעית (תמונות בהמשך), כך שנשארים לנו פסים לאורך העוגה שעליהם נתקע את השיפודים.  לוקחים שיפודים וחותכים אותם לשניים. בכל שיפוד תוקעים סוכריות כאוות נפשכם. את השיפודים תוקעים בפסי העוגה ואת החורים ממלאים במתוקים. הוספתי נחש גומי בתור תולעת להשלמת המראה של האדנית :-)



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

קוד חופשי

מיני עוגת היער השחור  בראוניס פאדג'ילישס  מיני פנקייקס עם קצפת ורוטב שוקולד  אצבעות שוקולד החלווה חטפה שוק..ולד      אפרוחי שוקולד      אדנית פרחים              עוגיות שוקולד פשוטות ומדהימות!

פאי שוקולד          עוגת הקטסטרופה המלכותית      חיתוכיות חמאה במילוי ריבת חלב          סינרול בריוש תורכי          מילקשייק וניל-עוגיות        מילקשייק מקדונלדס     קוביות בראוניס עם קצפת ורוטב שוקולד

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmw2008 אלא אם צויין אחרת