00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פסטרמה ביתית

 פסטרמה ביתית

חומרים:

קילו חזה עוף או הודו

פלפל שחור (לפי הטעם)

2- כפות דבש

2- כפות סויה

2- כפות צ'ילי מתוק

אופן-הכנה:

בקערה מערבבים את כול חומרי הבלילה, מכניסים לקערה את

החזה עוף או הודו

מצפים אותו ברוטב הבלילה, מכסים את הקערה בניילון נצמד

ומשרים אותו שעתיים בתוך הבלילה

מחמים מראש תנור ל- 200 מעלות

מניחים את החזה בתוך תבנית, , ואופים בערך כחצי שעה, (לא

לתת לחזה עוף או הודו להתייבש), ומידי פעם מוזגים את הרוטב

שנשאר בתבנית על החזה

מחזיק במקרר בערך 4-5 ימים......בתאבון......

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת