00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

מאפינס קרמבו

 מאפינס קרמבו

מאפינס:

כוס וחצי קמח

כוס סוכר

2 כפות קקאו

2 כפיות אבקת אפייה

חצי כפית מלח

כף חומץ

רבע כוס שמן

כפית תמצית וניל

כוס מים חמים

למילוי-הקרם:

3/4 1- כוס סוכר

1/4- כוס מים

3- חלבונים

1/4- כפית אבקת טרטר

כפית תמצית וניל

לציפוי:

400 גרם- שוקולד מריר

3- כפות שמן קנולה

אופן-הכנה:

מערבבים בקערה את כול הדברים היבשים- קמח, סוכר, קקאו,

אבקת אפייה ומלח

מוסיפים את השמן, תמצית הווניל, החומץ והמים, ומערבבים

מלאו כול מנג'ט ב- 3 כפות מלית, ואפו אותם כ- 20 דקות בחום של

170-180 מעלות

באפיה הם יתפחו מעט, וירדו בקירור, ואתם תשארו עם מאפינס

שמתאימים בדיוק לצעד הבא. הקישוט!!

הקציפו את כול חומרי המילוי עד לקבלת קצף קשה ומבריק

מלאו שקית זילוף גדולה עם הקרם וזלפו הררים קטנים של הקרם

על כול מאפינס

קררו את המאפינס במקרר בזמן שאתם מכינים את הציפוי

על אדים המיסו את השוקולד והשמן עד לקבלת תערובת חלקה

ומבריקה

הסירו מהאש וקררו כ- 20 דקות

בעזרת כף שפכו בעדינות על כול מאפינס את הציפוי עד שיכסה

את כולו

השאירו בטמפרטורת החדר כ- 20 דקות, והכניסו לקירור למשך

הלילה

הגישו.....ותראו איך טורפים את המעדן הזה....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת