00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

מקרוד - עוגיות תמרים

 מקרוד – עוגיות תמרים

מצרכים:

קילו סולת

שתי כוסות שמן

שתי כוסות מים

שקית סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

גרד של תפוז

מלית:

חבילה של תמרים בוואקום

חצי כוס מים / מיץ תפוזים

חצי כפית קינמון

רבע כפית ציפורן

גרד של תפוז

סירופ:

שתי כוסות מים

שתי כוסות סוכר

מיץ מחצי לימון

שמן לטיגון עמוק

אופן - הכנה:

הסולת:

בקערה גדולה שמים את הסולת, הסוכר וניל, אבקת

האפייה ואת הגרד ומערבבים

מחממים מעט את השמן למצב חמים

מוסיפים לקערה את המים והשמן, ולשים מספר דקות

נותנים לנוח כרבע שעה, בזמן הזה הסולת נהפך לבצק גמיש

התמרים:

בסיר קטן שמים את התמרים את המים והתבלינים

מערבבים – מועכים, עד שנהפך לעיסה רכה

הגלגול:
 
לוקחים רבע מבצק סולת ומשטיחים למלבן

לוקחים רבע מן המלית ומורחים מעל הסולת

מגלגלים לנקניק ארוך ופורסים לפרוסות אלכסוניות

מטגנים בשמן עמוק עד לצבע זהוב בהיר

שומרים בצד

הטבילה:

מבשלים את מצרכי הסירופ כ- 10 דקות בסיר בינוני

מכניסים את המקרודים לסיר עם הסירופ

מבשלים כשתי דקות מכל צד.....תהנו......

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת