00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגיות אבטיח

 עוגיות – אבטיח

מצרכים:

2/3- כוס חמאה

3/4- כוס סוכר

כפית וחצי- אבקת אפיה

1/2- כפית מלח

חלבון של ביצה

כף- מיץ תפוזים

כפית- תמצית וניל

2- כוסות קמח

צבע מאכל אדום בנוזל

כף מים

סוכר ירוק - (סוכר רגיל מעורבב עם מעט צבע מאכל ירוק

מאבקה)

אופן הכנה:

ערבבו יחד קמח, אבקת אפיה ומלח בקערה, הניחו בצד

הקציפו יחד את החמאה והסוכר לקבלת תערובת אוורירית

והוסיפו את התמצית וניל והמיץ תפוזים, והוסיפו מספר טיפות

של צבע מאכל אדום

ערבבו את תערובת הקמח לתוך התערובת של החמאה ותלושו עד

לקבל בצק אחיד

חתכו את הבצק לשניים , עטפו בניילון נצמד וקררו כ- 3 שעות

במקרר

רדדו את הבצק על משטח מקומח לעובי של כ- 8 מ"מ, השתמשו

בחותכן עוגיות עגול וחתכו לעיגולים

כול עיגול חתכו לחצי , הניחו על תבנית אם נייר אפיה

לחצו פנימה מספר שוקולד צ'יפס בתור גרעינים ואפו בחום של

160 מעלות כ- 7 דקות או עד שחלקן התחתון מתחיל להזהיב (אל

תתנו לחלקו העליון להזהיב כלל) וקררו היטב

בקערה ערבבו את החלבון והמים, הברישו את חלקה המעוגל של

כול עוגייה וטבלו בסוכר הירוק, סדרו יפה והגישו!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת