00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגת גבינה אפויה

 עוגת גבינה אפויה

מצרכים:

750 גר` גבינה לבנה 5%

חבילה אינסטנט פודינג וניל (ניתן לשדרג עם אינסטנט פודינג וניל

עם פצפוצי שוקולד)

4 כפות קורנפלור

3/4 כוס סוכר

5 חלמונים

2 סוכר וניל

מערבבים הכול ביחד בקערה גדולה

מקציפים:

5 חלבונים

¼ כוס סוכר בהדרגה

מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה.

אופן הכנה:

מערבבים בעדינות (עוטפים את הגבינה עם הקצף) מעבירים את

התערובת לתבנית עגולה 26 עם נייר פרגמנט.

מכניסים את העוגה לתנור קר מדליקים את התנור לטמפ` של 150

מעלות ואופים שעה.

מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו להתקרר.

יש לשים על המדף התחתון בתנור תבנית קטנה עם מים רותחים

במהלך כל האפייה.

לעוגה חגיגית במיוחד אפשר לצפות בקרם של שמנת מתוקה עם

אינסטנט פודינג וניל (לפי ההוראות על קופסת אינסטנט), לקשט

בתותים או בשוקולד מגורר.....תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת