00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגת גבינה ושוקולד מקושקשת

 עוגת גבינה ושוקולד מקושקשת

בצק:

כוס- פתי בר מרוסק

1/4- כוס קקאו

2- כפות סוכר

1/4- כוס חמאה מומסת

מילוי:

450 גרם- גבינת שמנת

1/2- כוס סוכר

2- ביצים

60 גרם- שוקולד מריר מומס

כפית תמצית וניל

2/3- כוס שמנת חמוצה

אופן-הכנה:

חממו תנור ל- 150 מעלות מראש

שמנו תבנית 20/20 מרובעת (או יותר קטנה אם רוצים עוגה גבוה

יותר) ורפדו אותה בנייר אפיה

בקערה ערבבו יחד את הפתי בר, הסוכר, הקקאו, והחמאה

המומסת והדקו לתחתית של התבנית

הקציפו את גבינת השמנת והוסיפו בהדרגה את הסוכר, הוסיפו

את הביצים אחת כול פעם תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה

הוסיפו את התמצית וניל והשמנת החמוצה, המשיכו להקציף עד

לקבלת תערובת אחידה וחלקה, הוציאו חצי כוס מהמילוי ושמרו

בצד

המיסו את השוקולד וערבבו אותו לתוך המילוי ששמתם בצד

שפכו את התערובת הלבנה לתבנית והחליקו את הקצוות כדי

ליצור את הקשקוש

קחו שקית זילוף עם צנטר , מלאו את השקית עם התערובת

שוקולד, והצמידו את קצה השקית למילוי הגבינה וצרו קשקוש

ככול שתירצו עד שהתערובת תגמר

הכניסו לתנור ואפו במשך שעה

כבו את התנור והשאירו את העוגה לשעה נוספת בתוך התנור

החם

קררו לפחות יום לפני ההגשה!!!!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת