00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגת קוקוס בציפוי קרם שוקולד

 עוגת קוקוס בציפוי קרם שוקולד

מצרכים לבסיס:

5 חלבונים

1.5 כוסות סוכר

150 גרם קוקוס טחון

מצרכים למוס:

200 גרם שוקולד מריר

5 חלמונים

250 מ"ל- שמנת מתוקה

1.5  כפות סוכר

אופן הכנת הבסיס:

 מקציפים את החלבונים והסוכר עד שמתקבל קצף קשה ומבריק,

מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.

 משמנים תבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, מעבירים לתוכה את

המרנג ומשטחים.

 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות

 עד שהחלק העליון מתקשה. מוציאים ומקררים.

אופן הכנת המוס:

 ממיסים את השוקולד בבאן מרי, מוסיפים את החלמונים אחד

אחד ומערבבים.

 מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר ומקפלים לתוך תערובת

השוקולד.

אופן הרכבת העוגה:

 יוצקים את המוס על הבסיס האפוי ומעבירים למקרר למספר

שעות (אפשר גם במקפיא).....תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת