33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

בצל ממולא בבשר,אורז ועשבי תיבול

בצל ממולא בבשר,אורז ועשבי תיבול

אוהבת מאד בצל ממולא ,אוהבת את טעמו המתקתק של הבצל בבישול ,והפעם הוספתי רצועות דקות של גזר ופלפל אדום שנתנו מתיקות שהשתלבה נפלא בטעם הפלפל השחור שסמתי בנדיבות ויצאה מנה מעלפת בדיוק לטעמי.


4 בצלים גדולים ומאורכים .(אני השתמשתי בלבנים ואדומים) לקלף אץ הבצלים ולחרוץ חריץ לאורכו של כל בצל.לשים בכלי המתאים למקרו ולבשלם כ20 דקות ,לקרר, לקלף את עלי הבצל ולהניח בצד

למלית
1 כוס אורז אדום מבושל חצי בישול ומסונן ומקורר
¼ק"ג בשר הודו טחון
¼ק"ג חזה עוף טחון 
½ כוס פטרוזליה קצוצה
½ כוס כוסברהקצוצה
½כוס שמיר קצוץ
1 כף עלי נענע יבשים
1 עגבניה קצוצהלקוביות קטנות 

מלח 
פלפל 
בהרת
לערבב היטב , ולמלא את הבצלים

ולהכין סיר שטוח ורחב לשים את שאריות הבצל(?שנשאר מהבצלים שרקנו) . להוסיף 
3 גזרים חתוכים דק מאד(על המנדולינה)
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות ..
2 כפות שמן זית 

לסדר מעל את הבצל הממולא כשהפתח כלפי מטה , בצפיפות  לחם לטגן את הבצלים על אש בנונית  כרבע שעה להוסיף חצי כוס מים מלח, פלפל, קינמון, בארט ולבשל על אש נמוכה שעה עד שעתיים.. ..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת