00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פרלינים במילוי שקדים

 פרלינים במילוי שקדים

החומרים לפרלינים:

תבנית לפרלינים- רצוי מסיליקון

300- גרם שוקולד מריר בעל אחוז מוצקי קקאו גבוה.

מילוי:

שקדים שבורים

אופן - ההכנה:

להכניס לסיר קטן קוביות שוקולד/ מטבעות, להכניס את הסיר

לתוך סיר יותר גדול המלא במים ולהמיס על אש נמוכה עד

שהשוקולד הופך לנוזלי.

לצנן מעט ולהכניס למקרר לכ-10 דקות.

להמיס את השוקולד שוב באותה צורה ולמזוג בעזרת שק זילוף

(רצוי) לתבניות עד מחצית מהגובה, להוסיף את השקדים

השבורים ולהוסיף שוקולד עד גובה התבנית

ליישר בעזרת קלף ולהכניס לקירור שוב למשך כ-30 דקות...תהנו..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת