00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פרלינים במילוי צימוקים

 פרלינים במילוי צימוקים

החומרים לפרלינים:

תבנית לפרלינים- רצוי מסיליקון

300- גרם שוקולד חלב.

מילוי:

צימוקים (לפי העין)

אופן ההכנה:

להכניס לסיר קטן קוביות שוקולד/ מטבעות, להכניס את הסיר

לתוך סיר יותר גדול המלא במים ולהמיס על אש נמוכה עד

שהשוקולד הופך לנוזלי.

לצנן מעט ולהכניס למקרר לכ-10 דקות.

להמיס את השוקולד שוב באותה צורה ולמזוג בעזרת שק זילוף

(רצוי) לתבניות עד מחצית מהגובה, להוסיף את הצימוקים

ולהוסיף שוקולד עד גובה התבנית

ליישר בעזרת קלף ולהכניס לקירור שוב למשך כ-30

דקות....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת