00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פחזניות ממולאות בשר טחון

 פחזניות ממולאות בשר טחון

חומרים:

200- גרם מרגרינה/ מחמאה

2- כוסות מים, 240 מ"ל כול כוס

חצי כפית מלח

3- כוסות קמח

7- ביצים

מילוי:

400- גרם בשר טחון

בצל קצוץ

חופן צנוברים

חופן צימוקים

תבלין כוסברה (לפי הטעם)

בזיליקום (לפי הטעם)

פלפל שחור (לפי הטעם)

מרק עוף (לפי הטעם)

תבלין קארי (לפי הטעם)

אופן-הכנה:

שמים בסיר את המרגרינה/ מחמאה, מים, מלח, ומביאים לרתיחה,

מיד לאחר המסת המרגרינה מכבים את האש ומיד מוסיפים את

הקמח ומערבבים היטב (מומלץ מאוד להשתמש במיקסר)

מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עירבול ואיחוד התערובת

מזלפים תלוליות יפות בעזרת שקית זילוף או כפית (על נייר אפייה)

אופים בתנור חם 200 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה יפה

מצננים היטב וחוצים וממלאים בתערובת הבשר

הכנת המילוי:

מטגנים את הבצל עד להזהבה , מוסיפים את הבשר ומטגנים

אותו, ומפוררים אותו עם מזלג, מוסיפים את שאר החומרים

ונותנים לכול התערובת טיגון קל, מכבים את האש, מצננים היטב

וממלאים את הפחזניות.....תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת